Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Eloğlu imalı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro sadece amma sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her çağ ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya sütun değinti etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı alya döndüğünde kızartma işlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 merhale eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken tüm tabanğın tay yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara göre biraz henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu hava çakmaklar çok etkilidür ve ziyade doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemi natürel alevli çakmaklarla, biraz çağ alabilir. Bu müddet size vakit kaybı üzere çekmeceükebilir amma puro sabır ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma işleminden sonrasında huysuz çevirip suratünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma işlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, kısaca tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz muhtevaime apiko. Peki ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira muhtevailmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye beklemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere muhtevameye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o derece elemlaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar kolayçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla uyarılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az rağbet gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun muhtevain kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yine yakma iş teşkil etmez. Ancak defa imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şarka olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 merhale beyninde başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında nesep iş dünyaın ilgisiz değil ziyade hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem muhafaza dünyaı sıcaklığına göre trok gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının atmosfer geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu muhtevaindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak kesinkes atmosfer geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes atmosfer geçirmedikleri muhtevain öbür rakiplerine koskocaman başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.